Calendari

En aquest espai trobareu tota la informació de les activitats programades i la manera d’inscriure’s. Recorda que també ens pots consultar a

info@espaisinaptic.com

Activitats

19 de març
Xavier Guix

A partir de Setembre, tots els dilluns de cada mes es podrà participar en un espai de meditació d’orientació contemplativa, no excloent però d’altres pràctiques meditatives.

Les meditacions són obertes, es pot començar en qualsevol moment. Les sessions són de 20’15 a 21’30. La meditació sol ser de dos espais de 20 minuts i s’acompanya d’un temps per compartir dificultats en la pràctica. Les aportacions són voluntàries pel manteniment de l’espai.

Inscriu-te aquí mateix

També ho pots fer a través de www.kairosinstitut.com, o trucant al 936252463 (de 10 a 14h)

+
24 de març

Taller d’introducció a la Programació NeuroLingüística (PNL). Una jornada per conèixer els origens de la metodologia i començar a practicar amb algunes de les seves tècniques bàsiques.

Facilitat per Xavier Guix i Angels Vernet, Didactes de l’Asociación Española de PNL. (AEPNL)

+
29 de març
Xavier Guix i Nuria Molina

Durant uns dies explorarem aspectes d’interioritat i autoconeixement vinculats al temps. Com ens relacionem amb aquesta dimensió a la nostra vida? Què ens fa viure el sentit del temps que tenim? Vivim en el temps que som o el comptem? Quines son les adversitats psicològiques derivades del sentit del temps? Fins a quin punt l’angoixa que vivim està vinculada al pas del temps? A través de diferents dinàmiques, reflexions i meditacions farem experiència i prendre’m consciència de la necessitat d’alliberar-nos del concepte del temps

. Per tal d’assolir-ho comptem amb quatre elements:

– Xerrades temàtiques i reflexió compartida

– Meditació Contemplativa

– Dinàmiques d’autoconeixement

– Caminades d’interiorització, decrets i rituals

Demana el pdf amb tota la informació: info@espaisinaptic.com

+
2 de juliol
Xavier Guix i Angels Vernet

El PACTITIONER és el primer nivell de la PNL (Programació Neuro Lingüística). És un curs de 90 hores, en format intensiu de 10 dies.

Podeu consultar els continguts a l’apartat “Formació en PNL” d’aquesta web.

+
6 de agost
Xavier Guix Conciencia corporal: Ivana Navarro

Retir d’interioritat dedicat als ORDRES DE L’EXISTÈNCIA. Com ordenem la nostra vida? Com s’ordena l’univers subtil? Quins fils invisibles mouen això que anomenem realitat?

Aquest és un retir d’estiu, amb espai pel treball de cos, la meditació, contacte amb la natura, caminates i dinàmiques d’autoconeixement.

Consulteu programa

+
Aneu a la barra d'eines