Xavier Guix

Bio Personal

Data naixement: 23 d’octubre de 1960. Población: Sant Boi de Llobregat. Resideix actualment a Granollers.

Estudis

Llicenciatura en Psicologia (UOC)
Didacta en PNL (Asociación Espanyola de Programació Neuro Lingüística)              Master oficial en “Pensament Contemporani i Tradició Clàssica” (Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona)
Postgrau en Neurociència i salut mental (INMS)
Postgrau en Psicopatologia Clínica (Universitat de Barcelona)

Formació

Curs Avatar (star ‘s Edge International) Curs de facilitadors (Vikas) Intel·ligència Emocional (Human Growth Institute) Formació de Formadors (UOC) Cursos de Creixement personal (Oriol Pujol)

Experiència professional

Psicòleg General Sanitari (adscrit al Col·legi de psicòlegs de Catalunya).

Director de GUIXADES Comunicacions SL. Empresa de desenvolupament personal i tècniques de comunicació. Guanyadora del VII CONCURS D’INICIATIVES EMPRESARIALS organitzat per Coressa i la Diputació de Barcelona.

Director d’ESPAI SINÀPTIC, grup de recerca i formació en l’autoconeixement.

Formador en Habilitats Directives, Comunicació,  Trainer’s, motivació i treball en equip. Col·laborador a  EADA (escola d’alta direcció d’empreses)

Formador en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit

Formador en el Master de “Desarrollo personal y liderazgo” de la UB.

Formador en el Master d’Educació Emocional de la UB.

Autor dels llibres: “NI M’EXPLICO, NI ME ENTIENDES” Els laberints de la comunicació (actualment en la seva quarta edició) “SI NO HO CREC, NO HO VEIG” “MENTRE EM MIREN” (parlar en públic) “DESCONTRÓLATE” ” AMB TU PERÒ SENSE TU “” EL SENTIT DE LA VIDA O LA VIDA SENTIDA “” PENSAR NO ÉS GRATIS “” ATREVEIX-TE A DIR NO ” “T’ESTIMO TANT” “JEFES” “VOLER VOLER ÉS PODER” “MALVIURE D’IL·LUSIONS” “POR QUÉ DIOS CREÓ LAS MOSCAS”

Col·laboracions en els mitjans de comunicació i revistes especialitzades en temes psicològics.

Conferenciant internacional: – Espanya- Colòmbia- Mèxic- Equador- Terapeuta en programació Neurolingüística i facilitador de grups de creixement personal (Consulta a Barcelona i Granollers)

Altres activitats

Professional durant 20 anys de teatre, ràdio i televisió. He realitzat 10 espectacles com a actor i productor; He participat en coneguts programes de Televisió com “Un, dos tres … respongui una altra vegada” (TVE) “3 pics i repicó” (TV3) o VIP-Nit (Tele 5). A la ràdio vaig presentar principalment dos programes: “Campi qui dormi” i “Els frescos del dia” tots dos a la Cadena-13. Actualment faig col·laboracions en mitjans i comunicació “EL PAÍS SEMANAL” “8TV” “L’OFICI DE VIURE (catalunya Ràdio, “VERSIÓ RAC” (RAC1) o “A PUNTO CON LA 2” (TVE)

Aneu a la barra d'eines